Košarica

Vaša košarica je trenutno prazna

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (Nismo zavezanec za DDV).

O nas

Ujemi.si je podjetje, specializirano za spletno prodajo visokokakovostne ribiške opreme. Naša strast do ribolova in bogato znanje na tem področju nam omogočata, da strankam nudimo izdelke, ki izpolnjujejo njihova pričakovanja in potrebe.

Pri Ujemi.si smo prepričani, da je spletna prodaja najboljši način, kako doseči ribiče po vsej Sloveniji. Naša spletna trgovina je zasnovana tako, da omogoča enostavno in priročno nakupovanje z veliko izbiro ribiške opreme. Sodelujemo z vodilnimi proizvajalci ribiških pripomočkov, kar nam omogoča, da ponujamo izdelke najvišje kakovosti.

Pri Ujemi.si si prizadevamo zagotoviti odlično storitev za stranke. Naša ekipa je vedno pripravljena odgovoriti na vsa vprašanja in nuditi strokovno svetovanje. Trudimo se, da so naše pošiljke hitre in varne, saj želimo, da naši kupci prejmejo želeno opremo v najkrajšem možnem času.

Zahvaljujemo se vam za zaupanje v Ujemi.si. Vabimo vas, da obiščete našo spletno trgovino in se prepričate o kakovosti naše ribiške opreme ter odlični storitvi, ki jo nudimo. Z veseljem vam bomo pomagali pri vašem ribolovnem užitku in vam zagotovili opremo, ki bo presegla vaša pričakovanja.

info@ujemi.si

E-Pošta

051 397 884

Telefon

Ljubljanska cesta 85

Osebni prevzem