Košarica

Vaša košarica je trenutno prazna

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (Nismo zavezanec za DDV).

Kapa OMC Shadow Camo Cap

Predstavljamo vam novo OMC Shadow Camo kapo. Doslej najbolj tehnično izpopolnjeno kapo, kar se kadar koli videli, narejeno v novem stilu Shadow Camo. Celoten opis

29,99 €

OMCHT17

5060939133557

One More Cast

Zagotovite si brezplačno dostavo ob nakupu nad 50,00 €

-

+

Opis artikla

Opis artikla

Predstavljamo vam novo OMC Shadow Camo kapo. Doslej najbolj tehnično izpopolnjeno kapo, kar se kadar koli videli, narejeno v novem stilu Shadow Camo.

Izjemno vremensko odporna kapa, zasnovana posebej za ribiče, kapa ponuja vrhunsko udobje in funkcionalnost v enem. S posebno vodoodporno in zračno membrano na vrhu ter prelepljenimi šivi OMC Splash Camo kapa zagotavlja optimalno zaščito pred dežjem in drugimi vremenskimi vplivi. Kapa ima dodatno nanešen 100% vodoodporni premaz, ki odbija vodo. Obdana je z vzdržljivo zunanjo plastjo iz 100% bombaža, ter vsebuje mrežasto poliestrsko podlogo ki poskrbi za udobje, medtem ko je nov dizajn gumijastega logotipa dodaten estetski element. Nastavljiv trak z ježkom, opremljen z OMC logotipom, omogoča prilagajanje velikosti, kar kapo naredi za odlično izbiro za vsakega ribiča, ki ceni zanesljivo zaščito v različnih vremenskih razmerah.

Ena velikost, ki ustreza vsem.

Brezplačna dostava

Za nakupe nad 50€

Možnost vračila

Niste zadovoljni z artiklom? Zahtevajte vračilo!

Odlična podpora

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas!

Varna plačila

Z uporabo Stripe

Sorodni artikli