Košarica

Vaša košarica je trenutno prazna

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (Nismo zavezanec za DDV).

Lanterna Nebo Big Poppy RC

44,95 €

NE6908

NEBO

Zagotovite si brezplačno dostavo ob nakupu nad 50,00 €

Ni na zalogi

-

+

Opis artikla

Opis artikla

Nebo Big Poppy RC je praktična svetilka, ki bo odlična spremljevalka pri kampiranju. Služi lahko kot ročna svetilka ali kot lanterna. Za pristno izkušnjo romantičnega preživljanja časa na prostem pa ima ta svetilka tudi funkcijo plamena, ki ustvari čaroben ambient.

Svetilka Nebo Big Poppy RC je kombinacija lanterne s svetilnostjo 300 lumnov in ročne svetilke s svetilnostjo 120 lumnov. Odlikuje jo zmogljiva polnilna baterija, ki jo napolnite v dveh urah, lahko služi tudi kot prenosna polnilna baterija (powerbank) zmogljivosti 2600 mAh. Z njo boste tako lahko napolnili druge naprave, ki imajo USB napajanje.
Funkcija plamena poskrbi za videz realističnega plamena, ter tako ustvari varen romantičen in čaroben ambient tako zunaj, kot tudi znotraj. Ponaša se s 3 različnimi načini svetlobe, vklopite pa jo s preprostim pritiskom na pri strani pozicioniran gumb ON/OFF.
Svetilka je trpežna saj ima gumirano ohišje odporno na vodo in udarce. Za lažje prenašanje in namestitev pa ima tudi nastavljiv ročaj.

Brezplačna dostava

Za nakupe nad 50€

Možnost vračila

Niste zadovoljni z artiklom? Zahtevajte vračilo!

Odlična podpora

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas!

Varna plačila

Z uporabo Stripe

Sorodni artikli