OMC Rig Ready One Size

One More Cast
Šifra: OMCRR Kategorija:

20,99 

Availability: 2 na zalogi

Brezplačna dostava

Za nakupe nad 50€

Možnost vračila

Niste zadovoljni z artiklom? Zahtevajte vračilo!

Odlična podpora

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas!

Varna plačila

Z uporabo Stripe

Ultimativni sistem za shranjevanje in prevoz montaž za ribolov je tukaj. Rig Ready prinaša patentirano rešitev, ki končuje toliko težav, s katerimi se srečujemo kot ribiči!

NIČ VEČ trnkov, ki visijo v obročih palice. NIČ VEČ zviti hooklinks/leaders. NIČ VEČ svincev, ki se gibljejo in trkajo ob palice. NIČ VEČ tveganja, da bi se oster trnek zapičil v vaš prst. NIČ VEČ možnosti, da bi videli popolnoma oster trnek poškodovan, medtem ko prevažate palice med svojim ribolovom.

Ta edinstven izdelek vam omogoča, da shranite vašo popolno montažo, trnek, svinec in sistem na enem mestu ter ga pripnete na palico pred, med ali po vašem ribolovnem izletu, tako da ste vedno pripravljeni ribariti s popolnoma pripravljenimi montažami. Patentirani Rig Ready zagotavlja, da boste ribarili z izjemno učinkovitostjo v zelo kratkem času.

Premikanje na druge pozicije nikoli ni bilo lažje, lov na plenilce nikoli bolj preprost, in če ste izkušen ribič, ki uporablja čolne za spuščanje montaž na večjih vodah, lahko Rig Ready spretno uporabite tako, da vanj namestite vašo montažo in nato čoln premaknete na izbrano območje. Montažo vzamete ven skupaj s svinčnikom, vabom in ostrim trnkom, ki so že pripravljeni, da se lotite ribarjenja bolj učinkovito in hitreje.

Število kosov v paketu

1

Košarica
Scroll to Top