Košarica

Vaša košarica je trenutno prazna

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (Nismo zavezanec za DDV).

OMC The Magic Twig - Lead Clip Light

12,49 €

OMCMTLL

5060939133427

One More Cast

Zagotovite si brezplačno dostavo ob nakupu nad 50,00 €

-

+

Opis artikla

Opis artikla

Revulucionaren izdelek "THE MAGIC TWIG", SELF-TRIGGERING HOOKING DEVICE, je tukaj! Gre za PATENTIRAN izdelek podjetja One More Cast. THE MAGIC TWIG bo zagotovo povečal vašo stopnjo ulova za 100%, kar je dokazano s podvodnimi posnetki.
Po obsežnih raziskavah in testiranju pod vodo ter v naravnem okolju ni dvoma, da gre za enega največjih prebojev v zgodovini mehanike končnih montaž pri krapolovu in ribolovu. Verzija z vodilno sponko je izjemno enostavna za uporabo, dopolnjuje našo OMC Pin Lead Clip, s katerim je opremljen z vrtljivko velikosti 8. Privlecite v Pin Lead Clip, nato enostavno povežite vašo vrvico z QC vrtljivko velikosti 8 na drugem koncu THE MAGIC TWIG-a.
Ko je izdelek raztegnjen in so roke izdelka v sprožilnem položaju, ga preprosto pritrdite s PVA trakom pred dolgim metom, da preprečite sproščanje naprave med dolgimi meti ali večjimi vabami. Po številu realiziranih prijemov boste vedeli, kako čaroben je MAGIC TWIG, ki bi ga v slovenščino lahko prevedli kot "ČAROBNA VEJICA"... Uživajte v tej čarovniji, veselimo se, da se bo vaš telefon napolnil z VELIKO VEČ posnetki ulovljenih rib zahvaljujoč THE MAGIC TWIG-u!

Brezplačna dostava

Za nakupe nad 50€

Možnost vračila

Niste zadovoljni z artiklom? Zahtevajte vračilo!

Odlična podpora

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas!

Varna plačila

Z uporabo Stripe

Sorodni artikli