Košarica

Vaša košarica je trenutno prazna

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (Nismo zavezanec za DDV).

Palica Daiwa Black Widow XT 12ft 3,0lb

Black Widow XT je vrhunska ribiška palica, ki združuje izredno eleganten dizajn z izboljšano funkcionalnostjo. Njen karbonski blank in dvojno vpeta vodila iz Titanovega oksida zagotavljajo optimalno razmerje med trdnostjo in lahkotnostjo. Celoten opis

59,80 €

BWC2300AX

Daiwa

Zagotovite si brezplačno dostavo ob nakupu nad 50,00 €

-

+

Opis artikla

Opis artikla

Palica Daiwa Black Widow XT 12ft 3,0lb

Black Widow XT je vrhunska ribiška palica, ki združuje izredno eleganten dizajn z izboljšano funkcionalnostjo. Njen karbonski blank in dvojno vpeta vodila iz Titanovega oksida zagotavljajo optimalno razmerje med trdnostjo in lahkotnostjo. Ta sodobna palica je zasnovana za kraparja, ki si želi izjemno tanek blank, omogočajoč natančnost in odzivnost pri vsakem zaviranju in vlečenju.

Zmanjšana teža palice omogoča dolgotrajno ribolovno izkušnjo brez utrujenosti. Black Widow XT je zanesljiv partner sodobnega kraparja, ki ceni kakovost, estetiko in zmogljivost. S to palico boste dosegli vrhunske rezultate pri krapolovu, saj združuje vrhunsko izdelavo z inovativnimi materiali. Izstopajte na vodi s to elegantno palico, ki bo navdušila tako z videzom kot tudi s svojo zmogljivostjo.

Brezplačna dostava

Za nakupe nad 50€

Možnost vračila

Niste zadovoljni z artiklom? Zahtevajte vračilo!

Odlična podpora

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas!

Varna plačila

Z uporabo Stripe

Sorodni artikli