Košarica

Vaša košarica je trenutno prazna

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (Nismo zavezanec za DDV).

Škatla za Pribor Fox EOS Loaded Large Tackle Box

Škatla za ribiški pribor Fox System je zasnovana po originalni F Box škatli in je odlična za organizacijo končnega pribora. Ta škatla vsebuje merilnik za sistem na pokrovu, ki omogoča enostavno merjenje dolžine sistema. Dobavljena je s 6 ločilniki, ki omogočajo prilagodljivo organizacijo prostora v škatli. Celoten opis

37,90 €
Novo

CBX097

Fox

Zagotovite si brezplačno dostavo ob nakupu nad 50,00 €

-

+

Opis artikla

Opis artikla

FOX EOS “LOADED” LARGE TACKLE BOX

Škatla za ribiški pribor Fox System je zasnovana po originalni F Box škatli in je odlična za organizacijo končnega pribora. Ta škatla vsebuje merilnik za sistem na pokrovu, ki omogoča enostavno merjenje dolžine sistema. Dobavljena je s 6 ločilniki, ki omogočajo prilagodljivo organizacijo prostora v škatli.

Škatla je izdelana v privlačni zeleni barvi (Carpy Green) in vključuje naslednje komponente: eno škatlo z 8 predelki, eno škatlo z 2 predelkoma ter dve škatli s po 4 predelki. S temi različnimi predelki lahko učinkovito organizirate vso vašo ribiško opremo.

Dimenzije škatle so 33 cm x 26 cm x 5 cm, kar omogoča dovolj prostora za shranjevanje različnih vrst ribiškega pribora. Ta škatla je nepogrešljiva za vsakega ribiča, ki želi imeti svoj pribor urejen in pri roki med ribolovom.

Brezplačna dostava

Za nakupe nad 50€

Možnost vračila

Niste zadovoljni z artiklom? Zahtevajte vračilo!

Odlična podpora

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas!

Varna plačila

Z uporabo Stripe

Sorodni artikli