Košarica

Vaša košarica je trenutno prazna

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (Nismo zavezanec za DDV).

Plovec za Raketo Spomb

Namenjen je temu, da se pritrdijo na zadnji del Spomba in preprečijo potapljanje le-tega v vodi. To omogoča, da lahko Spomb-i poberejo, če se vam pretrga vrvica med uporabo.

Njihova aerodinamična zasnova je optimizirana za minimalen vpliv na največjo razdaljo metanja Spomba. S tem izdelkom lahko še vedno dosežete dolge mete brez prevelikega upora ali zmanjšanja dosega. Celoten opis

2,00 €
Novo

Spomb

Zagotovite si brezplačno dostavo ob nakupu nad 50,00 €

-

+

Opis artikla

Opis artikla

Plovec za Raketo Spomb

Namenjen je temu, da se pritrdijo na zadnji del Spomba in preprečijo potapljanje le-tega v vodi. To omogoča, da lahko Spomb-i poberejo, če se vam pretrga vrvica med uporabo.

Njihova aerodinamična zasnova je optimizirana za minimalen vpliv na največjo razdaljo metanja Spomba. S tem izdelkom lahko še vedno dosežete dolge mete brez prevelikega upora ali zmanjšanja dosega.

V vsakem paketu dobite dva kosa - enega v rdeči barvi in enega v kombinaciji bele in črne barve. To zagotavlja, da lahko izberete barvo glede na vaše preference ali pogoje ribolova.

Zaradi svoje enostavne namestitve in uporabnosti so ti izdelki nepogrešljivi za uporabnike Spomba, ki želijo zagotoviti varno in učinkovito uporabo tega priljubljenega ribiškega pripomočka.

Brezplačna dostava

Za nakupe nad 50€

Možnost vračila

Niste zadovoljni z artiklom? Zahtevajte vračilo!

Odlična podpora

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas!

Varna plačila

Z uporabo Stripe

Sorodni artikli